13-09-11

UITNODIGING

COORDINATIEVERGADERING

 

Hoewel de zon niet altijd van de partij was, loopt de zomer ten einde en een nieuw seizoen staat voor de deur. Wij nodigen jullie hartelijk uit om de coördinatievergadering bij te wonen waarop jullie het programma van jullie vereniging kunnen toelichten.

 

We streven ernaar om tot een goede samenwerking te komen. We vragen jullie om deze avond aanwezig te willen zijn, zodat we met elkaar tot een goed gesprek kunnen komen. Iedereen vindt het fijn dat er diverse activiteiten zijn, maar dit vraagt natuurlijk de medewerking van vele vrijwilligers. Wat jullie kunnen doen? Van koffie maken voor "Bakje troost" tot het hakken van dennenbomen voor de versiering van de kerk. Tussenin ligt nog een groot aanbod waar jullie zeker een gepast werkje zullen vinden.

 

Laat deze kans niet aan je voorbij gaan, maar kom met je vragen en samen zoeken we een antwoord!

 

De vergadering zal doorgaan in ‘t Kelderke op woensdag 21 september 2011. Vanaf 19.30 uur worden de belangstellenden verwacht. Er is dan koffie en gebak en om 20.00 uur zal de vergadering beginnen.

 

Het SIA-team hoopt en rekent van harte op jullie komst. Wij hopen dat alle verenigingen zullen vertegenwoordigd zijn. Wij rekenen ook op veel vrijwilligers en belangstellenden, iedereen is welkom. Het verloop van de vergadering ziet er als volgt uit:

 

Verwelkoming

Goedkeuring verslag van vorige vergadering

Evaluatie voorbije activiteiten

Komende activiteiten

Acties voor, tijdens en na de advent

Rondvraag

Volgende vergadering

 

Voor Samen in Actie

Ingrid

10:41 Gepost door Samen in actie in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |