08-03-10

KOFFIESTOP IN ONZE PAROCHIEKERK

blog01

Enkele sfeerbeelden

Onze koffiestop van zondag 7 maart 2010 in onze kerk haalde 145,80 euro op voor de eigen plannen van de mensen in het Zuiden in hun strijd tegen armoede en onrecht!

Onze vierde koffiestop werd al enige weken aangekondigd in ons parochieblad en in de kerk aan onze stand van Broederlijk Delen. Zelfs buiten aan de kerk stond een groot paneel om onze koffiestop te promoten. Om 9.15 uur verzamelden we met alle benodigdheden in de kerk.

Na de viering kon iedereen die het wenste een kopje koffie of een fruitsapje drinken ten voordele van Broederlijk Delen. De vrije bijdrage werd in de daartoe bestemde bus verzameld. Op een tweede tafel werden de kaarten van Broederlijk Delen verkocht, die we voor deze gelegenheid besteld hadden.

Om de campagne wat kracht bij te zetten, hadden drie dames een hoed opgezet met kleurrijke linten aan. De mensen die op de hoogvlakte van de Boliviaanse Andes wonen, kleden zich vaak met zulke hoeden. De parochianen gaven er hier en daar  zelfs een complimentje over.

 Heel het gebeuren werd een gezellig onderonsje. We telden voor de vrije bijdrage 75,48 euro en voor de kaartenverkoop 70,00 euro.

Dank aan de paters voor het gebruik van de kerk, dank aan  "Bakje Troost" voor het gebruik van de tassen, dank aan alle helpers voor het bakken, voor het klaarzetten van de stand, voor de verkoop van de kaarten, voor de bedeling van de koffie en voor het opruimen na het hele gebeuren. Maar bovenal DANK U WEL aan al onze parochianen die hun hart lieten spreken.

Frie
Voor de werkgroep Broederlijk Delen
 (samen in actie)

09:25 Gepost door Samen in actie in Verslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.