03-03-10

BAKJE TROOST

F4920a02
 

Na de eucharistieviering op de eerste zondag van 2010 werd, gewoontegetrouw, aan de kerkgangers een "Bakje Troost" aangeboden.

Vanaf dit jaar zullen verenigingen zich inzetten voor de organisatie. Door deze activiteit te laten doorgaan achteraan in de kerk en op een zondag dat er kinderwoorddienst is denken wij de ideale oplossing gevonden te hebben. Het is een gelegenheid om elkaar te ontmoeten in een ontspannen sfeer en de tegenwoordigheid van jonge gezinnen en kinderen is een niet te verwaarlozen troef.

Op 3 januari had "Samen in Actie" zich geëngageerd. Er werd iets meer gedaan, niet alleen omdat wij ons in de nieuwjaarsmaand bevinden maar vooral om de parochianen en de verenigingen de kans te geven afscheid te nemen van pater Bernard Bruning o.s.a. die overgeplaatst werd naar Gent.

De coördinator van Samen in Actie, Michel, kon in naam van alle verenigingen pater Bernard een mooi geschenk aanbieden dat op vrijwillige basis werd samengebracht. Dat pater Bernard geapprecieerd werd leidt geen twijfel. Wij wensen pater Bernard veel voldoening tijdens de uitvoering van zijn nieuwe opdracht en ook veel luisterplezier tijdens wat rustigere periodes.

Guido
Voor Samen in Actie 

21:18 Gepost door Samen in actie in Verslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.