26-11-09

Parochieontmoeting

 Traditiegetrouw worden, de zondag na Allerheiligen, de families van de overledenen uitgenodigd voor een herdenking van hun dierbaren. Op het einde van de eucharistieviering voorgegaan door pater Wilfried Joosten osa en muzikaal opgeluisterd door de Orgelpijpjes werden de kruisjes aan de families overhandigd.

 

Na de viering werden alle parochianen uitgenodigd voor een kleine receptie in de Sint-Ritazaal die georganiseerd werd op vraag van de Parochieraad. Er was veel volk, de jonge medewerkers hadden het druk om de glazen bij te vullen en de broodjes aan de man te brengen.

 

De organisatie werd toevertrouwd aan OKRA Trefpunt Onze-Lieve-Vrouw van Troost die erin geslaagd is om verschillende medewerkers te mobiliseren. Zo konden zij rekenen op de medewerking van Organum en natuurlijk op de trouwe medewerkers die het klappen van de zweep kennen. De zaal werd gratis ter beschikking gesteld door Parochiale Werken.

 

Het was een geslaagde ontmoeting! Langs deze weg dank ik alle medewerkers die meewerkten aan deze activiteit. Samen In Actie lijkt dus na een eerste jaar werking geen lege doos te zijn.

 

Voor Samen In Actie

Michel

10:20 Gepost door Samen in actie in Verslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

19-11-09

SCOUTSKWIS

Goed of slecht gescoord op deze kwis? De jury is een bende valsspelers? Laat op de Troostkwis zien dat jij het wel degelijk beter weet.

 

November is kwismaand bij Scouts O.L.V. van Troost en Anne Frank! Jaarlijks organiseren we dit gezellig samenzijn in zaal Pakenhof te Heverlee (naast de kerk en scoutslokalen boven). Dit keer gaat onze kwis door op zaterdag 28 november.

 

De deelnemende ploegjes mogen maximaal uit 4 personen bestaan en het inschrijvingsgeld bedraagt 15,00 euro per ploegje (te betalen aan de kassa). De deuren gaan open vanaf 19.00 uur, de kwis start om 19.30 uur.

 

Wil je zeker zijn dat je kan deelnemen? Schrijf dan vooraf in! Dit kan je doen bij Katrien Van Damme, via mail naar katrien@scoutsheverlee.be (vermeld je contactgegevens en naam van jouw team) of via www.scoutsheverlee.be. Ook voor vragen en opmerkingen kan je er altijd terecht.

 

Tot dan!

Katrien

21:09 Gepost door Samen in actie in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |