16-07-09

BARBECUE

Weet u het nog? Op de eerste vergadering van Samen In Actie werd door enkele parochianen gevraagd om eens een nieuwe activiteit te organiseren. Er waren verschillende voorstellen en uiteindelijk hebben wij gekozen voor een zomerbarbecue. Niet zo eenvoudig te organiseren want al vlug zaten wij met een stel vragen. Waar, wanneer, hoe, voor wie, betalingen, aankopen, materiaal, affiche, flyers…?

 

Het leven is aan de durvers en na enkele vergaderingen brainstormen, kreeg het project, dat u allen hebt kunnen meemaken, vorm. Traiteur Eddy en Marianne werden onder de arm genomen, de aankopen namen wij voor onze rekening, Babs en Stijn van Pakenhof verzorgden een gedeelte van de bar, leden van Organum hebben gezorgd voor een vlotte en vriendelijke bediening, een ijsventer zorgde voor het dessert en veel vrijwilligers sprongen bij waar het nodig was.

 

Het weer zat mee en wij konden op onze eerste activiteit 147 deelnemers verwelkomen, een voor ons onverwacht succes. Het eten was van een hoge kwaliteit en de bediening verliep uiterst vlot. De leden van Organum zorgden ervoor dat de mensen geen dorst moesten lijden. Het was bijna perfect, meer moest dat niet zijn!

 

Terwijl Annelies en Bart voor de kinderanimatie zorgden konden de volwassenen eens rustig bijpraten. Maar toen de ijsboer zich aanmeldde verdwenen de kinderen als ijs voor de zon…

 

De avond werd afgesloten door de jeugd die de aangeleerde dans op het podium demonstreerden.

 

Wij hebben veel positieve reacties ontvangen en wij willen dan ook langs deze weg alle mensen danken die hun steentje hebben bijgedragen tot het welslagen van deze avond.

 

Wij hebben alvast moeten beloven dat deze organisatie vatbaar is voor herhaling.

 

Frieda

 

FOTOREPORTAGE

 

19:32 Gepost door Samen in actie in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.