02-11-08

PAROCHIEONTMOETING

Op zondag 2 november, eerste zondag na Allerheiligen, werd de hoogmis opgedragen ter nagedachtenis van de dierbaren die ons inde loop van het jaar ontvallen zijn. Bij deze gelegenheid werden de nabestaanden uitgenodigd om de viering bij te wonen en het gedachteniskruisje van hun overledene in ontvangst te komen nemen. Zoals gewoonlijk gingen veel familieleden op die uitnodiging in, zodat deze hoogmis een zeer zinvolle viering werd waarin levenden en doden allebei zich geborgen voelden in Zijn heerschappij.

 

f4920b46blog

Na de mis werd, op initiatief van de Parochieraad, de traditionele parochieontmoeting georganiseerd door OKRA in samenwerking met Organum en Samen in actie. In een ingetogen sfeer, bij een glaasje en een hapje, konden de aanwezigen nog even herinneringen ophalen aan hen met wie ze gedurende zovele jaren lief en leed gedeeld hebben.

 

F4920a46blog

Guy Martens

 

FOTOREPORTAGE

Dag Michel,
 
Ik ontving het financieel verslag van de parochieontmoeting van Allerzielen. Ik ben aangenaam verrast dat het verlies binnen de traditionele perken is gebleven, ondanks het feit dat er meer werd aangeboden dan andere jaren.
 
Het was een mooi verzorgde ontmoeting met iets meer aanwezigen dan vorig jaar, wat bemoedigend is. Hierbij vraag ik u mijn dank over te brengen aan OKRA en Organum.
 
De Parochieraad zal het tekort betalen zoals eerder overeengekomen.  
Groetjes
 
Staf Van Daele
Voorzitter Parochieraad

 

14:18 Gepost door Samen in actie in Verslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |